КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Білоцерківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 12:20

    Головна » 2013 » Квітень » 1 » Cпартакіада
    12:56
    Cпартакіада

                                      Спартакіада працівників профспілки освіти Білоцерківського району.

                Згідно з Положенням про проведення змагань  освітяни Білоцерківського району 27 березня 2013 року зібралися у загальноосвітній школі №20 на традиційну Спартакіаду вчителів.

    Парад із 170 учасників з 27 шкіл району, відкрив змагання з стрибків з місця, підтягування, стрибків із скакалкою, шахів, шашок, волейболу та баскетболу.

    Розпочалися змагання із стрибків з місця серед жінок та чоловіків. Переможницею стала Міткова Катерина Олександрівна, вчителька з Малоантонівського НВО, вона на 3 сантиметри випередила Кучер  Марину  Віталіївну з Іваніського НВК ЗОШ І-ІІІступенів, яка стрибнула на 195 сантиметри. Третім призером стала Пташник Юлія Григорівна з Маловільшанської ЗОШ №2 І-ІІІступенів. У чоловіків найдалі стрибнув Павлієнко Віктор Миколайович з Узинської  ЗОШ №1.Друге місце в упертій боротьбі виборов Кравченко Дмитро Андрійович з Трушківської ЗОШ, а на третю сходинку зійшов  Ковтун Віталій  Володимирович вчитель Фастівського НВО « ЗОШ І-ІІ ступенів –дитячий садок».

    Вчитель фізичної культури Чіжов  Сергій Сергійович з Піщанського НВО підтягнувся на перекладені 16 разів  і зайняв перше місце.   Ковтун Віталій  Володимирович вчитель Фастівського НВО « ЗОШ І-ІІ ступенів –дитячий садок» став другим з результатом 14 підтягувань  а третє місце виборов  Зеленецький Сергій  Вікторович з Розаліївського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок», він підтягнувся 13 разів.

                В  стрибках з скакалкою першою стала Пташник Юлія Григорівна з Маловільшанської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів. Друге місце завоювала  Міткова Катерина Олександрівна, вчителька з Малоантонівського НВО.

    На третє місце зійшла Меркушева Тетяна Михайлівна з Вільнотарасівськох ЗОШ І-ІІ ступенів.

                В змаганнях з шашок серед жінок перше місце дісталося Трохимчук Наталія Анатоліївна з Озернянської ЗОШ №1 І-ІІ ступенів,  другою була Зінченко Марія Олегівна вчитель фізичної культури Скрибишівської ЗОШ І-ІІ ступенів», третє місце зайняла Тропіна Інеса Юріївна вчитель англійської мови  з  Яблунівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок».

                Деребера Олександр Павлович з Іваніського НВК ЗОШ І-ІІІступенів  в змаганнях  шахистів став переможцем. Другим призером став вчитель точних наук Яценко Валерій Юрійович,  з третім результатом завершив змагання завершив Бялківський Юрій Васильович з Розаліївського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок».

                Жінки з Маловільшанської ЗОШ №2 І-ІІІступенів у фіналі вибороли перше місце в баскетболі, другими були жінки з  Узинської  ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів, а спортсменки з Маловільшанського НВК треті.

                У чоловіків перше місце зайняли спортсмени з Трушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, другими стали

    чоловіки з Узинської  ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів, а третіми баскетболісти Маловільшанської ЗОШ №2 І-ІІІступенів.

                В змаганнях з волейболу серед жінок на першу сходинку зійшли спортсменки з Маловільшанської ЗОШ №2 І-ІІІступенів, другими стали волейболістки з Узинської  ЗОШ №1, а третє місце вибороли жінки з Маловільшанського НВК.

                У чоловіків першу сходинку  зайняла команда з  Трушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, волейболісти з Узинської  ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів стали другими, а третіми фінішували чоловіки з Маловільшанської ЗОШ №2 І-ІІІступенів.

                Командну першість з 28 очками виборола команда Яблунівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» (директор Микитюк Олександр Іванович, голова профкому Комісарчук Дмитро Вікторович), з розривом у два очки другими стали спортсмени з Маловільшанської ЗОШ №2 І-ІІІступенів (дир.Борзенко Ірина Юріївна, голова профкому Савчук Людмила Володимирівна), також два очка до другого місця не хватило і команді з Терезинського НВО  «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» (дир.Іванюсь Людмила Миколаївна, голова профкому Жадан Людмила Миколаївна) вона  стала  третьою. Командам, переможцю та призерам, вручені кубки та дипломи, а директорам і головам профкомів премії.

                Всі учасники із задоволенням покидали спортивні зали гостинної Білоцерківської ЗОШ №20 з думкою про майбутні змагання.

     

    Переглядів: 569 | Додав: adminbc | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz