КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Білоцерківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 16:56

    Головна » 2011 » Жовтень » 14 » новини
    14:21
    новини
    Головна

    ІІІ Всеукраїнський з'їзд освітян відбудеться 28 жовтня

    Сьогодні, 12:26

    28 жовтня 2011 року у Києві відбудеться ІІІ Всеукраїнський з’їзду працівників освіти, згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12 жовтня ц.р.
    Завдання з’їзду – здійснити серйозний аналіз сучасного стану та проблем освітньої галузі, узагальнити вітчизняний і світовий досвід, визначити основні напрями подальшого розвитку освіти.
    З часу проведення ІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти сталися значні структурні і якісні зміни. Зокрема, оновлено нормативно-правову базу, здійснено заходи щодо модернізації змісту організації освіти, запроваджено профільне навчання в середній загальноосвітній школі та зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень учнів.
    Категорія: Офіційні документи та повідомлення, Інформація про найважливіші події Детальніше



    ЦК Профспілки за збільшення видатків на освіту у новому Держбюджеті

    Сьогодні, 11:21

    Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України звернувся до Верховної Ради України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Комітетів з питань бюджету, науки і освіти з приводу необхідності збільшення обсягів видатків на оплату праці в проекті Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік».
    У листах зазначено, що відповідно до Указу Президента України «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні» Кабінету Міністрів України доручено вжити заходів до поетапного, починаючи з 2011 року, підвищення розмірів оплати праці педагогічних і науково-педагогічних працівників та приведення цих розмірів у відповідність із вимогами законодавства про освіту.
    Категорія: Офіційні документи та повідомлення, Листи Міністерств, відомств України Детальніше



    14 жовтня – Покрови Пресвятої Богородиці

    Сьогодні, 08:28

    14 жовтня православні українці святкують одне з найбільших свят осені – Покрови Пресвятої Богородиці.
    За релігійними легендами та писаннями Мати Божа вберегла від смерті прочан, які просили у неї допомоги своїми молитвами. Вставши біля престолу, вона хусткою (покровом), яку зняла з голови, покрила присутніх. Люди так кричали й раділи заступництву Богородиці, що перелякані араби, які наступали і готувалися до нападу, пішли геть без бою. Від тієї хустки-покрови свято й дістало свою назву.
    Категорія: --- Детальніше



    Засідання Європейського комітету профспілок освіти

    Вчора, 14:17

    Голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов взяв участь у роботі засідання Європейського комітету профспілок освіти, що відбулося 10-11 жовтня 2011 року у Брюсселі (Бельгія).
    Тема заходу, що об’єднала представників профспілок освіти Європи, – економічна криза, шляхи її подолання, вплив на освіту, перспективи діяльності освітнього сектору.
    Учасники обговорили адміністративні та організаційні питання, серед яких – затвердження нової структури та бюджету ЄКПО на 2012 рік, календарного плану та визначилися з етапами подальшої роботи .
    Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше



    Регулювання соціально-трудових відносин: збагачуємося досвідом профспілок Росії

    12 жовтня 2011

    З 2 до 10 жовтня у рамках двосторонньої програми співпраці в галузі підвищення кваліфікації профспілкових кадрів країн СНД і Балтії відбувався семінар для профспілкових працівників ФПУ. Навчання проходило у рамках угоди про реалізацію соціально значимого проекту у сфері освіти спільно з БФ «100 років профспілкового руху Росії» на базах Інституту профспілкового руху та АПСВ м. Москви.
    Семінар було розраховано на десять робочих днів. Тема, що об’єднала інтернаціональну команду для збагачення досвідом, – «Регулювання соціально-трудових відносин».
    Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше



    Резолюція Всеукраїнських зборів голів первинних профспілкових організацій

    12 жовтня 2011

    10 жовтня у Будинку спілок відбулися Всеукраїнські збори голів первинних профспілкових організацій. Учасники, понад 400 лідерів профкомів з усієї України, на завершення роботи ухвалили Резолюцію.
    Категорія: --- Детальніше



    Роз'яснення Міністерства фінансів щодо встановлення 20-ти відсоткової надбавки педпрацівникам закладів післядипломної освіти

    11 жовтня 2011

    Міністерством фінансів України за дорученням Кабінету Міністрів України надано роз'яснення щодо встановлення 20-ти відсоткової надбавки педагогічним працівникам закладів післядипломної освіти. rozyasnennya-20-nadbavka-pp-oiuu.doc [23 Kb] (завантажень: 102)
    Категорія: Офіційні документи та повідомлення Детальніше



    Переглядів: 566 | Додав: adminbc | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz