КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Білоцерківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 06:37

    Головна » 2013 » Листопад » 22 » Спортивні новини
    15:34
    Спортивні новини
    XXIV Спартакіада серед навчальних закладів Білоцерківського району - фінішувала!

    Закінчується навчальний рік та фінішує комплексна Спартакіада Білоцерківського району серед загальноосвітніх навчальних закладів, яка включала змагання з 18-ти видів спорту.

    Переможці районних змагань гідно представляли Білоцерківщину на обласних та Всеукраїнських змаганнях та спортивно – масових заходах.


    Заключний вид комплексної Спартакіади – Спартакіада з легкої атлетики, яка є великим спортивним святом, на якому відзначаються кращі фізкультурні колективи шкіл та кращі спортсмени району.

    Почесними гостями на заході були: заступник начальника Київського обласного Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Олександр Васильович Цилюра та представники Білоцерківської районної адміністрації: голова Білоцерківської районної державної адміністрації – Андрій Якович Немна; заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації – Валентина Петрівна Бачинська; заступник голови Білоцерківської районної ради – Павло Леонтійович Нужда; радник голови Білоцерківської районної державної адміністрації – Василь Іванович Дудник; начальник відділу освіти, молоді та спорту – Оксана Павлівна Кравченко; голова профспілкового комітету працівників освіти Білоцерківського району – Іван Іванович Горячий; директор Білоцерківської районної дитячо-юнацької спортивної школи – Ганна Іванівна Яценко.


    Андрій Якович Немна, Павло Леонтійович Нужда, Олександр Васильович Цилюра, Оксана Павлівна Кравченко побажали учасникам змагань здоров’я, успіхів та високих спортивних досягнень. Андрій Якович Немна та Оксана Павлівна Кравченко нагородили за вагомий особистий внесок в розвиток фізичної культури і спорту на Білоцерківщині, високий професіоналізм, активну участь в спортивно-масовому житті району та вихованні підростаючого покоління директора Пилипчанської школи І-ІІІ ступенів – Ларису Михайлівну Письменну,

    Володимира Миколайовича Бойка – директора Узинської школи №1,
    Олега Владиславовича Крутакова – директора Шкарівської школи, а також за сумлінну працю по вихованню підростаючого покоління, вагомий особистий внесок в розвиток фізичної культури і спорту на Білоцерківщині, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків, активну участь в спортивному житті району нагородили кращих вчителів фізичної культури: Юрія Борисовича Строкіна – вчителя Пилипчанської школи; Віктора Григоровича Троценко – вчителя– методиста Трушківської школи, Віктора Миколайовича Павлієнка – вчителя Узинської школи №1, Віктора Леонідовича Горчинського – вчителя Озернянської школи І-ІІІ ступенів, Сергія Вікторовича Сапожника – вчителя Узинської школи №2, Тетяну Володимирівну Єжову – вчителя Фурсівської школи та Максима Олександровича Багмета – вчителя Терезинського навчально - виховного об’єднання, кандидата в майстри спорту з легкої атлетики, який був командуючим парадом на відкритті Спартакіади.


    В травні 2013 року людство відзначило 68 – річницю Перемоги над фашизмом. Це найважливіша подія для всього прогресивного людства, що захистила нас від німецько-фашистської навали. Скільки літ вже минуло, а в серці народному живуть спогади покоління про суворі роки Великої Вітчизняної війни. В пам’яті вічно житиме: "Ніхто не забутий, ніщо незабуте”. На знак подяки воїнам, які віддали життя за наше щасливе майбутнє, було покладено гірлянду квітів до пам’ятника воїнам-визволителям.

    Учні шкіл із усього району змагалися з бігової програми, яка включала в себе біг на 100 м., 200 м., 400 м., 800 м. (серед дівчат та юнаків), та естафети 4х100 м. серед дівчат та юнаків; стрибках у довжину з розбігу (серед дівчат та юнаків) та штовханні ядра (серед дівчат та юнаків) у трьох вікових групах.

    В змаганнях взяло участь 395 учасників це представники 36 навчальних закладів району, які розіграли 45 комплектів нагород.

    Змагання пройшли на високому організаційному рівні, дякуючи професіоналізму, відповідальному ставленню до своєї роботи працівників Білоцерківської районної дитячо – юнацької спортивної школи та вчителів фізичної культури району. Так тримати!

    Свято дівочого футболу.

    І знову дівчата – футболістки Білоцерківщини вийшли на поле, демонструючи свою спортивну майстерність.
    На стадіоні села Шкарівка відбулася першість Білоцерківського району з футболу серед дівочих команд загальноосвітніх навчальних закладів присвячена дню Перемоги. Почесними гостями на святі футболу були представники Білоцерківської районної державної адміністрації: Кравченко Оксана Павлівна, начальник районного відділу освіти, молоді та спорту; Яценко Ганна Іванівна, директор Білоцерківської районної дитячо – юнацької спортивної школи та Гарячий Іван Іванович, голова профспілки працівників освіти Білоцерківського району.
    Вони нагородили переможців змагань дипломами та цінними призами.Суддівська колегія у складі Кваші Альони Миколаївни, тренера Білоцерківської районної дитячо – юнацької спортивної школи, та Гейло Романа визначила переможців таким чином: трете місце посіла команда дівчат Пилипчанської ЗОШ (вчитель Строкін Ю. Б.),срібними призерами стали вихованки Шкарівської ЗОШ (вчитель Стельмах О. А.).А найсильнішими виявилися неодноразові переможці обласних та Всеукраїнських змагань юні представниці Маловільшанської ЗОШ №2 (вчитель Пташник Ю. Г.).Кращими гравцями команди переможців стали Совганюк Юля, Янушева Анжеліка, Чернюк Люда та Чернюк Інна.Також відзначились спортсменки з Шкарівки: воротар Пасічник Діана, захисник Баляс Анастасія, Хвостенко Яна, Покрепа Вікторія.Сучасні дівчата залюбки грають у футбол, тому ця гра все більше поширюється на Білоцерківщині. Сподіваємося що у наступному навчальному році наші дівчата зможуть досягти ще більш високих досягнень у своїй улюбленій грі.
    Переглядів: 665 | Додав: adminbc | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz