КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Білоцерківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 15:49

    Головна » 2013 » Листопад » 22
    Кабмін визначив новорічні канікули для українців з 1 по 7 січня
    Кабінет Міністрів прийняв постанову про перенесення вихідних днів на новорічні та різдвяні свята з 1 по 7 січня включно. Про це повідомила заступник міністра соціальної політики Лідія Дроздова.

    «Було прийнято рішення про перенесення низки вихідних днів з тим , щоб були вихідні дні з 1 по 7 січня включно. Це зроблено для того , щоб забезпечити раціональне використання робочого часу з одного боку і з іншого боку , за проханнями людей , які працюють на підприємствах » , - заявила Дроздова.

    Чиновник уточнила , що робочий день 2 січня переноситься на суботу , 11 січня, 3 січня - на суботу 25 січня і 6 січня - на суботу , 8 лютого.

    Разом з тим, Уряд поки не затвердив календарний план - графік перенесення вих ... Читати далі »
    Переглядів: 521 | Додав: adminbc | Дата: 22.11.2013

    Трушківська школа знову на висоті



    Гостинно зустріла Трушківська ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителів фізичної культури Білоцерківського району, які зібралися на семінарське заняття. Вчителів вітала та розповідала історію школи, а також її традиції заступник директора з навчально -виховної роботи Світлана Іллівна Кубенко.

    Вже 40 років працює вчителем фізичної культури в школі Віктор Григорович Троценко, нагороджений знаком «Відмінник освіти України», вчитель-методист. Він також очолював відділ з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської РДА. Віктор Григорович творчо втілює в роботу свої знання, вміння та навички, вміє оперативно розв’язувати поставлені завдання. Він показав урок з футболу на високому професійному рівні, діти із задоволенням виконували завдання, впе ... Читати далі »
    Переглядів: 461 | Додав: adminbc | Дата: 22.11.2013

    XXIV Спартакіада серед навчальних закладів Білоцерківського району - фінішувала!

    Закінчується навчальний рік та фінішує комплексна Спартакіада Білоцерківського району серед загальноосвітніх навчальних закладів, яка включала змагання з 18-ти видів спорту.

    Переможці районних змагань гідно представляли Білоцерківщину на обласних та Всеукраїнських змаганнях та спортивно – масових заходах.


    Заключний вид комплексної Спартакіади – Спартакіада з легкої атлетики, яка є великим спортивним святом, на якому відзначаються кращі фізкультурні колективи шкіл та кращі спортсмени району.

    Почесними гостями на заході були: заступник начальника Київського обласного Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Олександр Вас ... Читати далі »
    Переглядів: 664 | Додав: adminbc | Дата: 22.11.2013

    Білоруські профспілки: оптимізація штатів призведе не до зростання зарплат вчителів, а до погіршення якості послуг

    У міністерстві фінансів Білорусі пропонують для підвищення заробітної плати працівників бюджетної сфери оптимізувати штати і зменшувати витрати.
    Проте у профспілках працівників освіти та охорони здоров'я радять дуже обережно підходити до питання скорочення працівників і відзначають, що у галузей практично вичерпані внутрішні резерви для зростання заробітної плати. При цьому і представники профспілок, і білоруські депутати вважають, що такий шлях призведе до погіршення якості соціальних послуг.

    Без дотацій з бюджету освіта не виживе

    Голова білоруської профспілки працівників освіти Александр Бойко вважає, що до оптимізації штатної чисельності працівникі ... Читати далі »
    Переглядів: 515 | Додав: adminbc | Дата: 22.11.2013

    Особливості звільнення працівника за власним бажанням у період тимчасової непрацездатності

    Статтею 38 Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП) передбачено, що працівник має право розірвати трудовий договір, укладений на невизначений строк, попередивши про це власника чи уповноважений ним орган письмово за два тижні.

    На практиці трапляються випадки, коли працівник виявив бажання розірвати трудовий договір, письмово повідомив про це роботодавця за два тижні до бажаного звільнення, але протягом цього періоду захворів і в останній день роботи перебуває на лікарняному.

    В такій ситуації виникають труднощі в застосуванні частини 3 статті 40 КЗпП України, якою встановлено заборону звільнення працівника з ініціативи власника або уповноваженого ним органу в період його ... Читати далі »
    Переглядів: 480 | Додав: adminbc | Дата: 22.11.2013

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz