КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Білоцерківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 15:03

    Головна » 2012 » Жовтень » 25
     Трудові відносини в системі загальної середньої освіти регулюються законодавством України про працю, Законами України «Про освіту», «Про загальну середню освіту» та іншими нормативно-правовими актами.

    Призначення на посаду педагогічних працівників загальноосвітнього навчального закладу здійснюється: державної та комунальної форми власності – відповідним органом управління освітою за поданням керівника загальноосвітнього навчального закладу, приватної форми власності – його власником.

    Відволікання педагогічних працівників від виконання професійних обов’язків, не передбачених трудовим договором, без згоди педагогічного працівника не допускається. Відмова педагогічного працівника від виконання робіт, не передбачених трудовим договором, не може бути підставою для його звіл ... Читати далі »
    Переглядів: 460 | Додав: adminbc | Дата: 25.10.2012

     Враховуючи неодноразові зміни, що вносились до ст. 19 Закону України «Про відпустки», питання якої тривалості мають надаватися додаткові відпустки, невикористані за минулі роки, цікавлять багатьох освітян, які мають дітей.

    Закон України «Про відпустки» (від 15.11.1996 р. № 504/96-ВР) набрав чинності 1 січня 1997 р. Відповідно до ч. 1 ст. 19 зазначеного Закону жінці, яка працювала і мала двох і більше дітей віком до 15 років або дитину-інваліда, на її бажання щорічно надавалася додаткова оплачувана відпустка тривалістю 5 календарних днів без урахування вихідних.

    Зазначена норма поширювалася також на жінку, яка всиновила дитину, батька, який виховував дитину без матері (в тому числі й у разі тривалого перебування матері в лікувальному закладі), та на осіб, які взяли дитин ... Читати далі »
    Переглядів: 572 | Додав: adminbc | Дата: 25.10.2012

    У зв’язку із запитами профспілкових організацій Профспілки працівників освіти і науки України щодо застосування норм Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» в умовах введення в дію Закону України «Про громадські об’єднання» повідомляємо.

    Законом України «Про громадські об’єднання», який вводиться в дію з 1 січня 2013 року, встановлено загальні правові та організаційні засади реалізації права на свободу об’єднання, порядок утворення, реєстрації, діяльності та припинення громадських об’єднань. При цьому визначено, що особливості регулювання суспільних відносин у сфері утворення, реєстрації, діяльності та припинення окремих видів громадських об’єднань можуть визначатися іншими законами.

    Таким законом, що визначає особливості правового регулювання, ... Читати далі »
    Переглядів: 470 | Додав: adminbc | Дата: 25.10.2012

     Вітаємо!



    25 жовтня відзначає свій 65-річний ювілей Білоцерківська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України.
    Міська організація Профспілки, завжди стояла на варті справедливості, захищаючи права та професійні інтереси освітян міста.
    Бажаємо членам Профспілки міської організації та її керівнику – Чепурченку Валентину Павловичу, міцного здоров’я, добробуту, невичерпних творчих сил, натхнення продовжувати справу боротьби за справедливі та достойні умови праці творчого та інтелігентного освітянського колективу міста.


    Президія обласної ради Профспілки
    Переглядів: 483 | Додав: adminbc | Дата: 25.10.2012

    Міністром oсвіти і науки,молоді та спорту України Д.В.Табачником підписано наказ за № 1143 від 24.10.2012 "Про проведення всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2013".
    У грудні стартує Всеукраїнський конкурс «Учитель року» проводитиметься у таких номінаціях: «Інформатика», «Фізика», «Іноземна мова» (французька), «Музичне мистецтво», «Російська мова».
    Переглядів: 436 | Додав: adminbc | Дата: 25.10.2012

    19 жовтня у Будинку спілок відбулася робоча нарада з питання пошуку шляхів вирішення проблем, що виникли у зв’язку з ухваленням Постанови Кабінету міністрів України від 13.06.2012 р. щодо змін до Порядку проведення індексації грошових доходів населення.

    У роботі взяли участь представники Профспілок бюджетної сфери - членських організацій ФПУ, заступник голови ФПУ С.М.Кондрюк, радник Міністра соціальної політики України В.М.Матвійчук, фахівці Департаменту бюджетної політики та соціального захисту апарату ФПУ та ін.

    Розгляд зазначеного питання у режимі консультацій ініціював ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. Під час дискусії зокрема зазначалося, що існуючий Порядок індексації грошових доходів населення є складним, а його механізм потребує суттєвого вдосконалення ... Читати далі »
    Переглядів: 438 | Додав: adminbc | Дата: 25.10.2012

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz