КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Білоцерківська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 13:52

    Головна » Архів матеріалів
    Перенесення робочих днів на новорічні та різдвяні свята 2014 року

    Ухваленим розпорядженням Уряду «Про перенесення робочих днів у 2014 році» від 21 листопада 2013 р. № 920-р рекомендовано вихідні дні з 1 по 7 січня у 2014 році.

    Таким чином, відповідно до цього рішення робочий день з четверга 2 січня переноситься на суботу 11 січня, з п’ятниці 3 січня – на суботу 25 січня та з понеділка 6 січня – на суботу 8 лютого.

    Перенесення робочих днів стосується працівників підприємств, установ і організацій, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями у суботу та неділю.

    Виняток становлять працівники органів Пенсійного фонду, Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ,що ... Читати далі »
    Переглядів: 513 | Додав: adminbc | Дата: 27.12.2013

    Заява ФПУ

    Вчора, 15:44

    Як відомо, Федерація профспілок України раніше заявила рішучий протест проти силового розгону мирного зібрання громадян України вночі 30 листопада 2013 року на майдані Незалежності у місті Києві та закликала органи влади забезпечити безумовне дотримання правоохоронними структурами, кожним державним посадовцем конституційних норм, права на мирне зібрання, вільне і публічне висловлювання своєї думки.
    В епіцентрі цих подій опинилася і Федерація профспілок України, будівля якої знаходиться у самому центрі столиці.
    Враховуючи ситуацію, що склалася та звернення членів профспілок, Президія ФПУ прийняла рішення тимчасово надати частину своїх приміщень для обігріву членів профспілок, які беруть участь у акції, медичної допомоги та забезпечила роботу їдаль ... Читати далі »
    Переглядів: 478 | Додав: adminbc | Дата: 06.12.2013

    Звернення президії обласної ради Профспілки

    Президія Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України засуджує позицію голови ФПУ Кулика Ю.М., озвучену засобам масової інформації 04.12.2013 року стосовно політичної ситуації в Україні, оцінки характеру дій учасників протестних акцій в державі, зокрема в м. Києві.
    Одноосібне звернення п. Кулика Ю.М. до органів прокуратури про примусове вивільнення приміщень, зайнятих учасниками протестних дій, не співпадає з офіційною позицією, оприлюдненою в тексті заяви ФПУ щодо дотримання принципів європейської демократії та поваги до права громадян. Це звернення не має нічого спільного з основними статутними обов’язками профспілок в захист прав і свобод працівників.
    Вважаємо, що своїми діями керівник ФПУ перев ... Читати далі »
    Переглядів: 422 | Додав: adminbc | Дата: 06.12.2013

    Заява Федерації Профспілок України 

    Федерація профспілок України заявляє рішучий протест проти силового розгону мирного зібрання громадян України вночі 30 листопада 2013 року на майдані Незалежності в місті Києві.
    Право на мирні збори, мітинги, походи і демонстрації гарантується Основним Законом – Конституцією України – і повинно безумовно забезпечуватися всіма державними структурами.
    На свободі об’єднання, на праві безперешкодних мирних зборів ґрунтується діяльність громадянського суспільства у кожній країні. У демократичному світі саме так захищаються трудові, соціальні, економічні права.
    Ці фундаментальні права всебічно підтримуються Міжнародною конфедерацією профспілок, Всеєвропейською радою профспілок, членською організацією яких є Федерація профспілок України.
    ... Читати далі »
    Переглядів: 472 | Додав: adminbc | Дата: 04.12.2013

    Компенсація за невикористану частину відпустки працюючому педагогу

    Частиною шостою статті 6 Закону України «Про відпустки» визначено, що керівним працівникам навчальних закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам надається щорічна основна відпустка тривалістю до 56 календарних днів у порядку, затверджуваному Кабінетом Міністрів України.

    Такий Порядок надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам навчальних закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам, затверджено постановою Кабіне ... Читати далі »
    Переглядів: 489 | Додав: adminbc | Дата: 25.11.2013

    1 грудня - підвищення пенсійних виплат.
    У грудні в Україні збільшуються всі види пенсійних виплат. Перерахунок відбудеться у зв'язку зі зростанням прожиткового мінімуму.
    Відповідно до Державного бюджету на цей рік, із 1 грудня відбудеться чергове підвищення прожиткового мінімуму. У зв'язку з цим у грудні буде підвищено розмір усіх пенсійних виплат.

    Мінімальна пенсія становитиме 949 гривень. Перерахунок відбудеться автоматично і не потребуватиме додаткових заяв чи довідок.

    З 1 грудня прожитковий мінімум у розрахунку на місяць на одну особу становитиме 1176 гривень, для дітей віком до 6 років – 1032 гривень, для дітей віком від 6 до 18 років – 1286 гривень, для працездатних осіб – 1218 гривень, а для осіб, які втратили працездатність, – 949 гривень. Відділ соціальних ... Читати далі »
    Переглядів: 462 | Додав: adminbc | Дата: 25.11.2013

    Умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році

    Міністерством освіти і науки оприлюднено Умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році. Документ є обов’язковим для вищих навчальних закладів незалежно від форм власності та підпорядкування.

    Вступна кампанія 2014 року розпочнеться 1 липня. Прийом заяв від вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти закінчиться о 12.00 годині 31 липня.

    Абітурієнти, яким необхідно буде проходити співбесіду, складати вступні екзамени або проходити творчі конкурси мають подати документи до 18.00 годині 19 липня.

    Перші рейтингові списки вступників, із зазначенням рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення, мають бути оприлюднені вишами не пізніше 12.00 ... Читати далі »
    Переглядів: 577 | Додав: adminbc | Дата: 25.11.2013

    Кабмін визначив новорічні канікули для українців з 1 по 7 січня
    Кабінет Міністрів прийняв постанову про перенесення вихідних днів на новорічні та різдвяні свята з 1 по 7 січня включно. Про це повідомила заступник міністра соціальної політики Лідія Дроздова.

    «Було прийнято рішення про перенесення низки вихідних днів з тим , щоб були вихідні дні з 1 по 7 січня включно. Це зроблено для того , щоб забезпечити раціональне використання робочого часу з одного боку і з іншого боку , за проханнями людей , які працюють на підприємствах » , - заявила Дроздова.

    Чиновник уточнила , що робочий день 2 січня переноситься на суботу , 11 січня, 3 січня - на суботу 25 січня і 6 січня - на суботу , 8 лютого.

    Разом з тим, Уряд поки не затвердив календарний план - графік перенесення вих ... Читати далі »
    Переглядів: 526 | Додав: adminbc | Дата: 22.11.2013

    Трушківська школа знову на висоті



    Гостинно зустріла Трушківська ЗОШ І-ІІІ ступенів вчителів фізичної культури Білоцерківського району, які зібралися на семінарське заняття. Вчителів вітала та розповідала історію школи, а також її традиції заступник директора з навчально -виховної роботи Світлана Іллівна Кубенко.

    Вже 40 років працює вчителем фізичної культури в школі Віктор Григорович Троценко, нагороджений знаком «Відмінник освіти України», вчитель-методист. Він також очолював відділ з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської РДА. Віктор Григорович творчо втілює в роботу свої знання, вміння та навички, вміє оперативно розв’язувати поставлені завдання. Він показав урок з футболу на високому професійному рівні, діти із задоволенням виконували завдання, впе ... Читати далі »
    Переглядів: 464 | Додав: adminbc | Дата: 22.11.2013

    XXIV Спартакіада серед навчальних закладів Білоцерківського району - фінішувала!

    Закінчується навчальний рік та фінішує комплексна Спартакіада Білоцерківського району серед загальноосвітніх навчальних закладів, яка включала змагання з 18-ти видів спорту.

    Переможці районних змагань гідно представляли Білоцерківщину на обласних та Всеукраїнських змаганнях та спортивно – масових заходах.


    Заключний вид комплексної Спартакіади – Спартакіада з легкої атлетики, яка є великим спортивним святом, на якому відзначаються кращі фізкультурні колективи шкіл та кращі спортсмени району.

    Почесними гостями на заході були: заступник начальника Київського обласного Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Олександр Вас ... Читати далі »
    Переглядів: 668 | Додав: adminbc | Дата: 22.11.2013

    « 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 25 26 »
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz